Ultima oră

Ionut Ungureanu a cintat la nunta sa

Silvia Vrînceanu Nichita
28 iul 2008 4256 vizualizări
Ionut Ungureanu, solistul trupei Provincialii, i-a jurat iubire vesnica fetei de care s-a indragostit acum citiva ani.

Simbata, Ionut s-a casatorit cu prietena lui, focsaneanca Florentina Voinea, cu care formeaza un cuplu extrem de reusit. Dupa oficierea cununiei religioase, nuntasii s-au mutat la restaurantul Intim, managerizat de Eugen Radu, claparul trupei, care a pregatit un meniu cu adevarat regal pentru petrecere. La nunta a cintat taraful maestrului Niculae Botgros, care a adus noua instrumentisti de la Chisinau, insa nuntasii au fost delectati si de artistii de la Classic Band. Un moment muzical cu adevarat special a fost interpretat chiar de Provincialii, in frunte cu mirele, care au cintat in duet cu Andra. Tinara cintareata a fost insotita de iubitul ei Catalin Maruta si de tatal sau, care-i este si impresar. De la nunta nu a lipsit nici Anemona Niculescu, o colaboratoare mai veche a «provincialilor». «A fost o petrecere extrem de reusita, toata lumea s-a distrat la maxim, pina la 7.00 dimineata. Muzica, meniul, tortul, mireasa, toate au fost la inaltime», ne-a declarat o sursa de la fata locului. Fericitul cuplu va avea doar o saptamina de miere in Malta, Ionut declarind ca nu are timp pentru mai mult deoarece trebuie sa se pregateasca pentru finala Festivalului «Cerbul de aur», care va avea loc la inceputul lunii septembrie. (Silvia VRINCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.