Ultima oră

Politistii de la circulatie stau cu ochii pe stranieri

Raluca Manolache
25 iul 2008 799 vizualizări
Politistii de la circulatie se pregatesc pentru sosirea "stranierilor" astfel incit mersul cu masina prin Focsani sa nu devina un cosmar.

Chiar daca acestia ii asteptau pe "italieni" si "spanioli" inca de pe 15 iulie, vrincenii plecati la munca in strainatate se lasa inca asteptati. Cu toate acestea, politistii de la rutier vor fi ajutati in urmatoarea perioada pentru fluidizarea traficului de colegii de la posturile de politie arondate municipiului. "Avind in vedere ca incepind cu 15 iulie valorile de trafic in municipiul Focsani cresc datorita intoarcerii acasa a celor plecati, am luat masura intaririi dispozitivului de circulatie cu lucratori de la posturile de politie. Acestia isi vor desfasura activitatea in special intre orele 10.00-18.00, intervale orare in care cresc valorile de trafic. Intarirea dispozitivului s-a realizat si ca urmare a lucrarilor de reabilitare a strazilor din oras si care impun o prezenta mai mare a politistilor", a declarat subcomisarul Catalin Stegarescu, seful Biroului de Siguranta Rutiera din Mediul Urban. Chiar daca numarul "stranierilor" nu este inca foarte mare, rutieristii spera ca situatia sa nu se schimbe. "Pina acum nu am avut probleme cu acest tip de participanti la trafic pentru ca si-au facut prezenta intr-un numar destul de mic. Dupa 1 august e posibil ca prezenta lor sa fie mai mare, dar sintem pregatiti sa-i intimpinam", a mentionat Stegarescu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.