Ultima oră

Tragedie intr-o familie de bacauani, la Popesti

Dan Chiriac
25 iul 2008 1146 vizualizări
Sotul a adormit la volan, iar sotia a murit dupa ce masina s-a izbit de un cap de pod. Fiul lor, venit la locul tragediei, plingea linga targa unde se afla mama sa fara suflare si se uita in gol la masina nou-nouta, distrusa in accident

O noua tragedie rutiera s-a produs ieri dimineata pe E 85, in comuna Popesti. Un bacauan a adormit la volan din cauza oboselii si s-a izbit de un podet, iar sotia sa, aflata pe bancheta din dreapta a autoturismului Renault Clio, a murit strivita intre fiare. Accidentul s-a produs la orele 7.00 dimineata, cind afara incepuse sa ploua torential. Vasile Doroscan si sotia sa, Aurelia, ambii in virsta de 55 ani, au plecat miercuri seara spre Aeroportul Otopeni pentru a duce o ruda. Drumul de intoarcere s-a interupt, brusc, la Popesti. "Din cauza oboselii, soferul a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a lovit de un podet situat pe partea dreapta a sensului de mers. In urma accidentului, a rezultat decesul pasagerului din dreapta, sotia soferului", a spus subinspectorul Sandel Sava, de la Serviciul Rutier. Imediat dupa accident, barbatul aflat la volan a reusit sa coboare din masina si cu ajutorul extinctorului a stins incendiul care cuprinsese motorul. Apoi, acesta a incercat sa o ajute pe sotia sa, pina la venirea ambulantei. "Am auzit o bubuitura puternica, dupa care am iesit afara sa vad ce s-a intimplat. Am vazut mormanul de fiare, iar barbatul coborise sa stinga motorul aprins. Apoi a sarit lumea sa faca ceva pentru femeie. Era moarta, saraca...", a spus Florica Daraban, care locuieste in zona. Medicii veniti la fata locului au constatat din prima faza decesul femeii, dar au urcat-o, totusi, in ambulanta pentru a incerca sa mai faca ceva pentru aceasta si pentru a verifica daca mai are semne vitale. "Avea pulsul zero, nu am putut face nimic", a spus asistenta Camelia Gotca, de la SAJ Vrancea. Drama familiei Droscan este greu de descris in cuvinte. Fiul celor doi soti a venit la fata locului si nu a putut sa-si stapineasca lacrimile. Se uita in gol spre masina distrusa, dar si spre targa unde se afla mama sa, fara suflare. A fost consolat de un prieten care-l adusese la locul tragediei. Este de remarcat ca autoturismul implicat in accident era nou- nout, fiind cumparat in urma cu citeva zile. Acesta a fost distrus aproape in totalitate in urma accidentului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.