Ultima oră

Tara Vrancei, in concediu

Ziarul de Vrancea
25 iul 2008 566 vizualizări
Dupa un inceput de an incarcat in spectacole, Ansamblul Folcloric Profesionist "Tara Vrancei" isi ia un bine-meritat concediu in luna august.

Succesul inregistrat de folcloristi, timp de o saptamina, in Horeftikos Omilos, a adus pe linga respectul oferit de eleni pentru cintarile populare rominesti si nevoia de odihna. Din septembrie, agenda va fi din nou incarcata, urmind sa aiba loc spectacole atit la Andreiasu si Nereju, cit si concerte in afara judetului, dar si la Ziua Recoltei si Festivalul Vinului "Bachus 2008». De Ziua Romaniei, Ansamblul spera sa dea curs invitatiei facute de Ambasada Cehiei. In 2009 "Tara Vrancei" va implini 15 ani de activitate, perioada in care i-a incintat atit pe romani, cit si pe straini. "Muzica si dansul rominesc sint intotdeauna bine primite peste hotare", a spus directorul Ansamblului, Maria Murgoci. Spectacolul aniversar va avea loc anul viitor inainte de sarbatorile de iarna. (A. DRUSAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.