Ultima oră

De la inmormintare, la un pas de moarte

Dan Chiriac
24 iul 2008 1194 vizualizări
Patru muzicanti din Tecuci s-au lovit cu masina de un cap de pod dupa ce soferul, pe nume Winetou Hurmuz, a adormit la volan

_left>14078Patru muzicanti din Tecuci, care se intorceau de la o inmormintare, au vazut moartea cu ochii, dupa ce s-au izbit cu masina de capul podului dintre Garoafa si Bizighesti. "Pe soseua E 85, conducatorul auto aflat la volanul unui Audi A 4, a adormit la volan si a intrat in capul de pod", ne-a spus agetul sef Tudorel Ivan, de la Serviciul Politiie Rutiere. Imediat dupa producerea accidentului, cei aflati in trafic au solicitat interventia descarcerarii, in conditiile in care soferul era viu, dar nu putea sa iasa din masina, fiind imobilizat intre fiarele indoite. Pompierii s-au chinuit minute bune pentru a-l scoate pe Winetou Hurmuz, 37 ani, din Tecuci, soferul autoturismului. Ajutati de medicii de la Ambulanta, pompierii l-au scos pe barbat din masina. In ciuda durerilor, victima a vorbit tot timpul cu salvatorii. Winetou Hurmuz a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta. Pasagerul din dreapta, Sandu Gheorghe, a ajuns si el la spital. Cu rani mai usoare au scapat Calin si Calin Gheorghe, ambii de 27 ani, care, desi erau plini de singe, nu au suferit traumatisme grave. Politistii i-au intrebat de mai multe ori pe cei doi daca au acelasi nume, primind din partea acestora un raspuns afirmativ. In masina se aflau si instrumentele muzicale cu care cei patru au cintat la inmormintare. Din cauza accidentului, traficul pe E 85 s-a desfasurat mai bine de jumatate de ora pe un singur sens, podul dintre Garoafa si Bizighesti fiind blocat pentru salvarea ranitilor si efectuarea cercetarilor la fata locului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.