Ultima oră

Sa mori de sete in Eurogara Focsani

Raluca Manolache
19 iul 2008 1191 vizualizări
Navetistii care sint nevoiti sa treaca aproape in fiecare zi prin Gara Focsani sint nemultumiti ca trebuie sa cumpere apa de la magazinele alimentare din incinta daca vor sa se racoreasca in aceste zile caniculare.

Calatorii sint nevoiti sa scoata bani din buzunar pentru ca in Eurogara nu exista nici macar o cismea publica pentru oamenii insetati. Astfel, cei care calatoresc cu trenul au foarte putine optiuni in cazul in care nu vor sa moara de sete. "Fac naveta de ceva timp si daca iti e sete in gara ai doua variante: ori iti cumperi ceva (o apa minerala la jumatate costa minim 1,5 RON in gara), ori te duci la WC, platesti 1 leu intrarea si bei apa de acolo. Rusine celor ce au proiectat gara. Nu ne permitem sa cumparam in fiecare zi apa daca ne apuca setea, mai ales cu canicula asta", se plinge Florentina Panait, una dintre navestistele de pe calea ferata. Astfel de sesizari au ajuns si la conducerea Garii Focsani, care spune ca cismelele sint trecute in proiectul de constructie, dar deocamdata nu s-a ajuns la montarea lor. "Nu putem sa spargem peroanele acum, deoarece calatorii nu vor mai avea pe unde sa treaca. Gara Focsani este un obiectiv in dezvoltare si nu am avut inca in plan montarea de cismele. Este prevazut acest aspect si vor fi montate la timpul potrivit", a declarat inginerul Bogdan Crap, seful statiei de trafic. In consecinta, in momentul in care temperaturile de afara vor mai creste si se va reinstala canicula, calatorii care ramin fara bani si nu isi pot cumpara apa de la magazinele din jurul garii risca sa ramina insetati. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 18 ore, 21 minute, 34 secunde
oprisan merita futut in cur si sa-i dam la muie ca un hot fara margini
, acum 739392 zile, 18 ore, 21 minute, 34 secunde
Si in anii trecuti era cam tot asa ,spun "cam asa" pentru ca mai "picura" un pic de apa si aceea foarte calda . Atunci ca si acum chioscurile de pe peron si din prejma garii VECHI erau tot a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.