Ultima oră

O babuta geloasa si-a bagat in spital vecina

Raluca Manolache
18 iul 2008 824 vizualizări
Agresoarea a acuzat-o pe victima ca a facut cu sotul ei si altceva decit sa praseasca

Gelozia face victime si printre femeile trecute cu decenii bune de prima tinerete. O batrina de 68 ani a ajuns de urgenta, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, dupa ce a fost batuta de o vecina geloasa. Victima, Maria Mitu, din comuna Paulesti, spune ca a fost tirita pe asfalt de Panaghia Enache, 64 ani, aceasta din urma acuzind-o ca are o relatie amoroasa cu sotul ei. Femeia spune ca nu a mai avut probleme de acest gen pina acum si nu intelege cum s-a putut intimpla asa ceva. "Veneam de la prasit si agresoarea a sarit in spatele meu. M-a dat cu capul de asfalt si m-a tirit fara mila. Spunea ca am fost cu sotul ei la prasit si ca am fi facut si altceva impreuna, dar nu este adevarat. Chiar sotul ei s-a jurat ca nu a fost nimic intre noi doi. Nu am mai fost acuzata pina acum de asa ceva", a explicat Maria Mitu. Victima mai spune ca Panaghia Enache este cunoscuta in sat drept o femeie violenta. In ajutorul Mariei Mitu a sarit chiar politistul din comuna, cel care a chemat Ambulanta. Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean, unde a fost internata in sectia de Ortopedie si urmeaza sa fie operata la sold. Maria Mitu sustine ca fata ei a depus deja plingere la politie si spune ca nu va avea liniste pina cind nu i se va face dreptate. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.