Ultima oră

Provincialii, in semifinala Cerbului de Aur

Ziarul de Vrancea
18 iul 2008 1036 vizualizări
Trupa Provincialii participa duminica la prima semifinala a Cerbului de Aur. Aceasta va fi difuzata de TVR in cadrul emisiunii "Taverna estival", incepind cu orele 22.30, in urma careia se vor desemna reprezentantii Romaniei la festival

Dupa o pauza de doi ani, prima semifinala a festivalului ii va avea ca participanti pe Rafael & Co, Annamari Dancs, Tavi Colen Band, Romeo Zaharia, Jasmine, Provincialii, cit si pe Dragos Chircu. Anul acesta concurentii trebuie sa treaca prin mai multe jurizari pentru a ajunge in marea finala de pe 10 august. In urma preselectiei organizate in perioada 20 - 25 iunie, din 56 de interpreti romani inscrisi la Cerb au ramas 21, care vor intra in trei semifinale. Editiile speciale ale emisiunii "Taverna estival" vor fi transmise pe 20 iulie, 27 iulie si 3 august. Finala va avea loc pe 10 august, unde se vor prezenta cite doi cistigatori din fiecare semifinala, dintre care apoi vor fi alesi trei artisti. Acestia vor reprezenta Romania la cea de-a 16-a editie a Festivalului Cerbul de Aur de la Brasov si se vor lupta pentru marele trofeu cu inca 27 de concurenti din strainatate. Spectacolul este organizat de TVR in colaborare cu Primaria Municipiului Brasov, dar si cu sprijinul Prefecturii si al Consiliului Judetean Brasov. (Andreea DRUSAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.