Ultima oră

Motociclisti zburatori pe E 85

Dan Chiriac
16 iul 2008 1335 vizualizări
Doi motociclisti au dat peste cap radarul, in timp ce circulau pe soseaua E 85, intre localitatile Domnesti si Adjud. Danut Berusca, 26 ani, si Dimitri Bortov, 21 ani, ambii din Bacau, au fost surprinsi de aparatul radar conducind cu 226 si respectiv 222 km/h, un record inregistrat de rutieristii vrinceni.

Ambii circulau cu motociclete Honda si se indreptau spre Bacau, liundu-se la intrecere. "Echipajul de la rutier i-a oprit pe cei doi in Adjud. Cei doi s-au ales cu permisele suspendate pentru 90 de zile si cu o amenda de 450 de lei. Acestea nu sint singurele cazuri de acest fel, unii dintre motociclisti neintelegind la ce riscuri se expun la asemenea viteze. Motociclistii trebuie sa-i respecte pe ceilalti participanti la trafic, asa cum si ei au pretentia sa fie respectati", a spus subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere. Anul acesta, rutieristii au mai surprins cu aparatele radar alti trei motociclisti care rulat cu viteze de aproximativ 200 de kilometri pe ora. In 2007, in Vrancea erau inregistrati 210 motociclisti, dar acestia nu au fost implicati in prea multe incidente rutiere grave. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 7 ore, 42 minute, 39 secunde
Pai daca se poate ..... De ce nu??? ;))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.