Ultima oră

Politistii au cautat trei zile o blonda

Dan Chiriac
9 iul 2008 491 vizualizări
Oamenii legii au reusit sa identifice dupa trei zile autoarea unui accident de circulatie Politistii de la Biroul de Siguranta Rutiera in Mediul Urban Focsani au cautat timp de trei zile o domnisoara blonda, cu virsta cuprinsa intre 23 si 25 de ani.

Nu pentru vreo seara romantica, cum s-ar putea crede, ci pentru un accident usor produs duminica seara, pe bulevardul Bucuresti, imediat dupa terminarea Festivalului Berii. Duminica seara, in jurul orelor 1.00, Iulian Epure, 29 ani, subofiter la o unitate militara din Pascani, a fost lovit de un autotuturism. "In dreptul societatii Vincon, pietonul s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure si a fost acrosat de un autoturism. Conducatorea auto a parasit locul accidentului, nimeni dintre cei 20 de martori neputind sa ne mentioneze numarul de inmatriculare al masinii", a precizat subcomisarul Catalin Stegarescu, seful Circulatiei din Focsani. Dupa cercetarile efectuate, politistii au reusit sa o identifice pe tinara soferita, care va fi audiata azi. "In timpul cercetarilor, pietonul a recunoscut ca se afla sub influenta alocolului si ca este vinovat de producerea accidentului. Acesta ne-a povestit ca a cautat un taxi, s-a deplasat pe axul drumului si apoi a fost acrosat la nivelul genunchiului cu partea dreapta a autoturismului. Acesta nu a dorit sa faca plingere impotriva soferitei, nu are nici un fel de pretentie fata de aceasta, dar din punctul nostru de vedere va fi cercetata pentru fuga de la locul accidentului", a mai spus Catalin Stegarescu. Acesta a mentionat ca soferita a fost identificata dupa ce martorii au precizat ca a fost vorba de o masina straina, de culoare inchisa, condusa de o tinara blonda, de 23- 25 ani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.