Ultima oră

Focsanenii de la Via Music , pe locul I la Mamaia Copiilor

Camelia Stănilă
7 iul 2008 1060 vizualizări
Grupurile de copii care ne-au reprezentat la editia a VIII-a a Festivalului National de Creatie si Interpretare "Mamaia Copiilor", mutat in acest an la Constanta, au urcat pe primele locuri ale podiumului

Premiile, decernate aseara, au fost obtinute la sectiunea Interpretare, unde am avut participanti la mai multe categorii. Micutii de la "Via Music Junior", pregatiti de cunoscutii profesori Aurelia si Ioan Vaida, au cistigat premiul I la grupuri mici. Acestia au cucerit juriul cu o melodie dedicata festivalului. "Via Music" au cistigat locul I si la grupuri mari, premiu pe care l-a impartit cu un alt grup, din Bucuresti. De asemenea, pe locul III la aceeasi sectiune s-a clasat "Athenaeum", grupul Ateneului Popular "Mr. Gh. Pastia". De altfel, pe scena a fost prezent si directorul institutiei, Valentin Gheorghita. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.