Ultima oră

Accident produs de un sofer care nu s-a asigurat

Dan Chiriac
7 iul 2008 1294 vizualizări
Doua masini s-au ciocnit la Garoafa, simbata seara, din cauza unui sofer care nu s-a asigurat. Politistii spun ca Marian Axinte, 24 ani, din Marasesti, in timp ce conducea o Skoda Fabia, a efectuat manevra de trecere de pe o banda pe alta fara sa se asigure si a izbit un VW Golf, condus de suceveanul Gheorghita Pricop, de 35 de ani.

In urma impactului, Skoda s-a rasturnat si a ajuns pe sensul opus de mers. Masina a fost distrusa aproape in intregime, iar soferul a fost ranit si transportat de urgenta la spital. Golful, care venea dinspre Focsani, a ajuns in santul de pe marginea drumului si s-a oprit intr-un podet. Partea din fata a masinii a fost serios avariata, iar pasagerul Claudiu Manea a fost ranit. La fata locului s-a deplasat si o autospeciala de la Detasamentului de Pompieri Focsani care a intervenit pentru spalarea carosabilului de carburant. Circulatia s-a desfasurat cu dificultate timp de citeva zeci de minute, pina ce carosabilul a fost eliberat. Un alt accident a avut loc tot simbata, in comuna Reghiu, unde un tinar a vazut moartea cu ochii dupa ce s-a urcat baut la volan, fara a poseda permis de conducere. Politistii spun ca Ifrim Nastase, 27 ani, in timp ce conducea o Dacia 1300, fiind sub influenta alcoolului, a intrat in coliziune cu un autocamion parcat regulamentar, in afara partii carosabile. In urma accidentului, a rezultat ranirea lui Stanicu Florea, 31 ani, pasager in autoturism. Tinarul sofer de ocazie s-a ales cu dosar penal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.