Ultima oră

Piine cu vierme intr-un supermarket din Focsani

Mihaela Beșleagă
1 iul 2008 1009 vizualizări
O focsaneanca a ramas stupefiata dupa ce a gasit un vierme care misca in piinea pe care tocmai o cumparase dintr-un supermarket din Focsani.

Ajunsa acasa, in momentul in care a desfacut folia care acoperea produsul, femeii i-a pierit pofta de mincare cind a observat ca printre feliile piinii se misca un viermisor. Consumatoarea s-a prezentat imediat cu produsul incriminat la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC), unde a depus o reclamatie. In urma verificarilor efectuate de inspectori s-a descoperit ca piinea provenea de la o fabrica din Tifesti, dar "corpul delict" se pare ca nu a ajuns in piine in timpul procesului de fabricatie. "Am primit o sesizare din partea unei doamne care a gasit in piinea ambalata un viermisor de vreo 30 milimetri, rosiatic, care se misca printre felii. Piinea fiind in folie, aceasta are 4-5 orificii prin care poate sa respire. In urma verificarilor pe care inspectorii nostri le-au facut la supermarketul in cauza, nu s-au mai descoperit si alte piini cu astfel de deficiente. Ulterior, vineri, am procedat la controlul producatorului, o fabrica de piine din Tifesti. Unitatea a fost sanctionata, dar pentru alte deficiente, nu pentru aceasta", ne-a relatat ing. Dumitru Dila, inspectorul sef al OJPC Vrancea. Singura explicatie a faptului ca viermele a ajuns in piine este ca, in timpul transportului, fie in interiorul masinii, fie in drumul de la masina la magazin, larva a ajuns in naveta de piine. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.