Ultima oră

Focsanean arestat pentru trafic de droguri

Dan Chiriac
26 iun 2008 1066 vizualizări
Acesta a picat in plasa politistilor, dupa ce a incercat sa vinda droguri unui ofiter sub acoperire Un alt tinar a picat in plasa politistilor si a fost arestat pentru trafic de droguri. Focsaneanul George Nedelcu a intrat in atentia politistilor de la Crima Organizata si a procurorilor de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism de mai multa vreme si a fost retinut in urma unui flagrant realizat luni seara, la Adjud.

In jurul orelor 20.30, acesta trebuia sa-i vinda droguri unui ofiter sub acoperire, numai ca in momentul tranzactiei a fost luat pe sus de mascati si adus la Focsani. La 21.30, instanta de judecata de la Tribunalul Vrancea a decis arestarea sa pentru 30 de zile pentru savirsirea infractiunilor de posesie, trafic si consum de droguri. Drogurile erau aduse din strainatate, cel mai probabil din Italia, iar tinarul facea parte dintr-o mica retea care se ocupa cu distributia si cautarea de clientela in Vrancea. Procurorul de la DIICOT Vrancea, Gheorghe Stanciu, a spus ca nu poate oferi prea multe amanunte pentru ca ancheta este in plina desfasurare. "Tinarul a fost arestat, dar nu va pot spune mai multe pentru ca ancheta este in plina desfasurare si nu avem cum sa dam amanunte pina la finalizarea cercetarilor", a precizat Gheorghe Stanciu. Se pare ca in atentia anchetatorilor se afla si alte persoane suspectate ca fac parte din aceasta retea si care ar putea fi audiate in aceste zile. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.