Ultima oră

Tir cu bere, rasturnat pe E 85

Ziarul de Vrancea
25 iun 2008 1807 vizualizări
citeva mii de sticle de bere s-au spart dupa ce un Tir a intrat pe acostament u alte doua accidente s-au produs pe sosele din judet

Circulatia rutiera pe soseaua europeana E 85 s-a desfasurat cu mare greutate ieri dimineata din cauza unei incarcaturi de bere. In afara localitatii Timboiesti, un tir plin cu navete de bere s-a rasturnat pe partea carosabila, blocind accesul pe trei dintre cele patru benzi de mers. Soferul Tirului, Lica Cosntantin, 35 ani, din comuna ilfoveana Branesti, a scapat din fericire doar cu spierietura dar a fost amendat de politie pentru neatentia de care a dat dovada. "Din cauza neatentei, conducatorul auto a prins marginea partii carosabile, moment in care incarcatura a facut balans si s-a rasturnat pe sosea", ne-a declarat agentul sef adjunct Costel Macovei, de la Serviciul Politiei Rutiere. In urma accidentului, Tirul s-a intins pe trei sferturi din sosea, in timp ce incarcatura s-a imprastiat pe marginea carosabilului. Mii de sticle de bere s-au spart, 70 % din incarcatura fiind compromisa. Soferul si angajatii firmei au incercat sa salveze cit mai multe sticle intacte dat fiind ca localnicii au apreciat savoarea incarcaturii imprastiate pe sosea. Tirul venea de la Bucuresti si urma sa distribuie berea in orasele Piatra Neamt si Roman. Politistii au cautat o macara pentru a inlatura Tirul din mijlocul drumului. Dupa ceva cautari, la fata locului a ajuns o macara care a repus camionul pe roti. In jurul prinzului, traficul a revenit la normal.


Baut fiind, a fugit de la locul faptei


Politistii rutieri s-au confruntat cu alte doua accidente rutiere in ultimele 48 de ore. Luni, la Adjud, Ion Gherasim, 54 ani, din municipiu, in timp ce conducea un moped, a acrosat-o pe Maria Tirdeanu, 50 ani, din Adjud, care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Femeia a fost ranita usor. Soferul a fugit de la locul producerii evenimentului insa a fost depistat ulterior la locul sau de munca din oras. Din primele verificari a rezultat ca barbatul se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta s-a ales cu dosar penal. Luni seara, pe raza comunei Suraia, s-a produs un alt accident. Potrivit Politiei, Giorgica Neacsu, 74 ani, din localitate, in timp ce conducea un Mercedes, a virat la singa fara sa se asigure, acrosind-o pe consateanca sa Ruxandra Vasilica, 60 ani, care se deplasa cu bicicleta din sens opus. Femeia a fost ranita usor. (Raluca MANOLACHE, Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.