Ultima oră

De la furtul de copaci, la dare de mita

Nicoleta Cristea
24 iun 2008 699 vizualizări
Un suraian este judecat pentru infractiunea de dare de mita, dupa ce, pentru a scapa de o amenda administrativa, ar fi incercat sa mituiasca doi agenti de politie din localitate.

Mihai Cristinel Vasiliu este acuzat ca le-ar fi oferit celor doi agenti de politie care l-au prins cu lemne de foc in caruta si pentru care nu avea acte de provenienta, suma de 100 de lei, plus cite un pachet de carne. La audieri, Vasiliu a declarat ca agentii i-ar fi sugerat ca poate rezolva in mod "amiabil" cu amenda, si de aceea le-ar fi oferit bani. In plus, inculpatul a mai sustinut ca totul este o inscenare, deoarece intre el si unul dintre agentii de politie exista animozitati mai vechi, din cauza unui imobil, fapt negat de oamenii legii. Ieri, la ultimul termen al procesului, au depus marturie cei doi agenti, care au aratat instantei ca, fiind prins cu lemne in caruta, inculpatul nu le-a spus de unde le are, si a sustinut doar ca sint din padure. Cei doi au mai declarat de asemenea ca, in seara aceleiasi zile, s-au intilnit intimplator cu inculpatul in casa padurarului din localitate, unde venisera sa ia o declaratie in legatura cu o moarte suspecta. Aici, Vasiliu ar fi pus pe masa 200 de lei, dintre care 100 erau pentru padurar, pe care l-ar fi rugat ca in schimbul banilor sa ii elibereze un bon de lemne retroactiv. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.