Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
23 iun 2008 711 vizualizări
Liberalii au sarbatorit victoria de la Dumitresti Membrii Organizatiei PNL Dumitresti au sarbatorit cu mici si bere, pentru a doua oara, victoria obtinuta pe 15 iunie.

Liberalii au organizat ieri o petrecere cimpeneasca pentru locuitorii din comuna. Peste 1.000 de oameni s-au bucurat de spectacolul folcloric ce le-a fost oferit. Localnicii din Dumitresti au putut sa asculte interpreti precum Nicolae Motei, Aurelia Coliba dar si pe Geta Postolache, reprezentanta folclorului vrincean in tara. Alaturi de liberalii din Dumitresti au mai sarbatorit si primari liberali din zona dar si seful PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru. (A. M. C.)


Alianta Civica, cu ochii pe Vrancea


In cadrul Consiliului National al Aliantei Civice, organizat simbata trecuta la Brasov, pe ordinea de zi a fluxului de atitudine s-a discutat starea politica a Romaniei de dupa alegerile de la 1 iunie. "Si de aceasta data judetul Vrancea s-a aflat in dezbaterea Aliantei Civice, cu nelamuriri in privinta scorului obtinut la Consiliul Judetean (CJ) si instaurarea dictaturii oprisaniste in judet. Din nou, Vrancea este rusinea Romaniei", ne-a declarat Paraschiv Usturoi, seful Directiei de Cultura si seful local al Aliantei Civice. Acesta mai spune ca s-a pus in discutie numarul mare de voturi obtinut de PSD, dar si numarul de voturi nule la CJ, respectiv 9%, ceea ce poate constitui prezumtia unei fraude pe care celelate partide nu au sesizat-o. "S-a facut precizare si la formarea unei coalitii pentru o guvernare curata, care l-a nominalizat si pe Marian Oprisan la categoria cu probleme pentru procesul pe care il are in derulare la Cluj si care a fost votat de un numar mare de vrinceni", a mai spus Usturoi. (A. M. C.)


Restrictii pe CFR din cauza caldurii


Temperaturile ridicate din ultimele zile au adus si primele restrictii de circulatie pe calea ferata, 95 de trenuri din tara prelungindu-si traseul cu 10-12 minute. Datorita temperaturilor foarte ridicate in aer si sina, in perioadele caniculare se reduce viteza de circulatie a trenurilor de marfa si calatori in medie cu 40-60 km/h fata de viteza stabilita prin grafic. Ieri, temperatura maxima inregistrata in aer/ sina a atins 36-38 grade/ 54 grade Celsius in localitatile Tudor Vladimirescu si Vlasca, astfel ca s-au impus 102 limitari de viteza. Printre rutele importante afectate au fost si Ploiesti-Adjud-Bacau-Suceava-Vicsani sau Faurei-Tecuci-Iasi. (C. S.)


Italian, martor la un proces de divort


Un judecator din cadrul Judecatoriei Focsani a avut de audiat intr-un proces de divort un martor mai putin obisnuit. Pe linga rudele citate ca martori, la bara a venit si un italian, adus de sotul care divorta, pentru a arata caracterul fostei lui sotii. Cetateanul italian a declarat ca femeia i-ar fi facut avansuri, cu ocazia unei vizite pe care i-a facut-o, prin gesturi si priviri languroase. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.