Ultima oră

Urmarit national, prins de politistii din Adjud

Raluca Manolache
23 iun 2008 1082 vizualizări
Un sucevean de 43 ani aflat in urmarire nationala a fost prins de oamenii legii din Adjud, in timp ce vroia sa fure un contor aflat sub tensiune. Marcel Gheorghita a fost retinut de lucratorii Postului de Politie Adjud, pe 20 iunie, in urma unei actiuni desfasurate de acestia

Acesta a fost dat de gol de locatarii unui bloc din Adjud care l-au vazut pe barbat in momentul in care dorea sa fure un contor electric de la un magazin. Politistii care s-au deplasat la fata locului l-au retinut pe Marcel Gheorghita, iar in urma verificarilor s-a constatat ca acesta poseda mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis de Judecatoria Falticeni, judetul Suceava, fiind pus in urmarire nationala. "Politistii din Adjud au fost sesizati de membrii unei familii ca un cetatean incearca sa sustraga un contor aflat sub tensiune. Politia s-a deplasat la fata locului si in urma verificarilor realizate la post am constatat ca barbatul este dat in urmarire nationala. A fost dus la Spitalul Adjud pentru un examen medical ", a declarat comisarul sef Ionel Bitca, seful Politiei Adjud. Dupa ce medicii au constatat ca barbatul nu are probleme de sanatate acesta a fost dus la Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Focsani. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 9 ore, 43 minute, 49 secunde
Profesionalism maxim de cind este comandant Bitca! Bravo!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.