Ultima oră

Serbare cimpeneasca la Dumitresti

Iulia Crețu
21 iun 2008 1368 vizualizări
Locuitorii comunei Dumitresti sint asteptati astazi la petrecere cimpeneasca, cu muzica populara, mititei si bere din belsug.

Stadionul pe care nu a avut voie sa intre ministrul Transporturilor, liberalul Ludovic Orban, in timpul campaniei electorale, inainte de turul doi, va fi acum deschis satenilor pentru chef si voie buna. Incepind cu orele 15.00, serbarea cimpeneasca ii va aduce pe Valea Rimnicului pe artistii Geta Postolache, Nicolae Motei, Aurelia Coliba si Ana Maria Botezatu. Organizatorii, printre care si Primaria din localitate, ii invita "pe locuitorii Vaii Rimnicului la sarbatoarea si bucuria dumitrestenilor", dupa cum este scris pe afisul manifestarii. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 2 ore, 22 minute, 58 secunde
Hello primaria dumitresti cand doriti sa petreceti un eveniment...anuntati-ma si pe mine din timp...unde ca azi am aflat ca petreceti,mult noroc si voie buna,dar acel consilier pnl-ist pe nume MARIAN citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.