Ultima oră

Bagata in spital de concubinul gelos

Raluca Manolache
20 iun 2008 2016 vizualizări
Femeia a fost fugarita cu toporisca O femeie in virsta de 35 de ani din comuna Obrejita a ajuns la spital dupa ce a fost batuta cu brutalitate de barbatul cu care traieste. Tincuta Alexandru a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, miercuri, dupa ce a fost calcata in picioare de Ionel Alexe, iubitul ei.

Aceasta povesteste ca a mai fost batuta din gelozie, dar nu a putut sa il paraseasca pentru ca il iubeste. "Am luat o bataie grea de la concubin. Nu a avut un motiv bine intemeiat ca sa dea in mine. A venit acasa, i-am pus sa manince si nici nu a terminat bine ca m-a si lovit. A aruncat si cu toporisca dupa mine, dar mi-a trecut pe linga cap. Este foarte gelos chiar daca nu are motive", ne-a povestit Tincuta Alexandru. Tinara adauga ca barbatul cu care locuieste de un an a fost in trecut inchis, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa se indragosteasca de el. "Am stiut ca a facut puscarie, dar nu mi-a fost frica. Mi-a fost drag de el pentru ca era prezentabil. Acum imi este frica de el si nu vreau sa ma mai intorc la el. Ma voi intoarce la familia mea, in Buzau", explica femeia. Acum, Tincuta nu isi doreste decit sa scape de barbat si sa isi traiasca viata fara probleme. Femeia nu doreste sa depuna plingere la politie si spune ca se va razbuna singura daca va dori, "asa cum ma duce pe mine mintea". Tincuta are un baiat de 17 ani care este plecat in Italia. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.