Ultima oră

Amendat pentru ca l-a certat pe nas ca ia spaga

Raluca Manolache
19 iun 2008 852 vizualizări
Un pensionar s-a ales cu amenda dupa ce i-a atras atentia unui conductor de tren ca ia "spaga" Un conductor de tren este cercetat de politistii din municipiul Adjud dupa ce un pensionar s-a plins ca a fost sanctionat contraventional abuziv in timp ce calatorea pe calea ferata.

Totul s-a intimplat la inceputul saptaminii trecute cind Neculai Negut, de 75 de ani, care se afla in trenul personal Adjud-Bacau, a observat ca Ion Izvoranu, conductor de tren, primea bani de la calatori pentru a fi lasati sa mearga "cu nasul". Gindindu-se la pierderile companiei de cai ferate, pensionarul Neculai Negut a mers sa ii reproseze conductorului ca nu este corect ceea ce face, dar in schimb s-a ales cu o sanctiune contraventionala pentru ca permisul de calatorie pe care il avea asupra sa nu era vizat la zi. "Personalul de la CFR s-a revoltat ca batrinul i-a atras atentia si i-a cerut biletul la control. Atunci, conductorul a constatat ca permisul de calatorie nu este vizat si i-a dat o sanctiune contraventionala. Pensionarul a depus o plingere la postul de politie TF Adjud", ne-a spus subinspectorul Ilie Romeo, de la Politia TF Focsani. Astfel, conductorul Ion Izvoranu este cercetat de politisti pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, dar si pentru purtare abuziva. Daca se va constata ca este vinovat, barbatul risca sa fie trimis in judecata si sa fie sanctionat administrativ. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.