Ultima oră

Dacia Sandero, la drive-test in Focsani

Camelia Stănilă
18 iun 2008 1193 vizualizări
Mult asteptatul Sandero, cel de-al cincilea vehicul al gamei Dacia, va fi prezentat miine si focsanenilor. Premiera pregatita de Auto Sima Beyer va avea loc pe 19 iunie, de la orele 12.00, la sediul din Calea Munteniei nr. 11 Focsani si va contine si un drive-test pentru amatori.

Cei care doresc sa vada "cea mai jucausa masina" a grupului Dacia-Renault sint asteptati astfel sa o si testeze, mai ales ca aceasta aduce imbunatatiri substantiale fata de Logan, indeosebi la design. Reprezentantii Dacia spun ca modelul Sandero are toate sansele sa depaseasca succesul modelului anterior, mai ales ca din aceasta luna va fi comercializat progresiv in Europa. Lungimea masinii este de 4.02 metri, iar capacitatea portbagajului de 320 de litri. Dacia Sandero preia motorizarile pe benzina deja existente in gama Renault/Dacia, 1.4l 75 CP si 1.6l 90 CP, iar pe motorina 1.5 dCi 70 CP si 1.5 dCi 85 CP). Preturile vor porni din jurul a 6.400 de euro si vor urca spre 11.000 euro pentru versiunile de top. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.