Ultima oră

Dupa caldura vin ploile

Ziarul de Vrancea
13 iun 2008 662 vizualizări
Vrincenii vor avea parte de un week-end noros, cu ploi si descarcari electrice, dupa o perioada numai buna de plaja.

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, ieri, o atentionare cod galben catre 37 de prefecturi, printre care si Vrancea. Astfel, pina azi la orele 23.00 sint asteptate precipitatii abundente, cu descarcari electrice si intensificari ale vintului. Specialistii spun ca instabilitatea atmosferica va fi accentuata in aproape toata tara, iar pe arii restrinse se vor produce vijelii si caderi de grindina. Local, cantitatile de apa vor depasi 30 - 35 de litri pe metru patrat, iar izolat 50 - 60 de litri pe metru patrat. Tot pentru acest interval, hidrologii au transmis o avertizare de cod galben pentru opt judete. Acestia au avertizat ca se pot produce fenomene periculoase in intervalul 12 iunie, ora 17.00 - 14 iunie, ora 01.00, de la scurgeri de pe versanti, torenti, piraie si pina la cresteri rapide de debite si niveluri, cu efect de inundatii, pe riurile mici. (A. M. CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.