Ultima oră

La un pas sa darime postul de politie de la Tisita

Dan Chiriac
6 iun 2008 1285 vizualizări
Un Tir cu furaje s-a rasturnat in sensul giratoiu de la Tisita Acesta s-a oprit la doar jumatate de metru de postul de control

Un tir incarcat cu furaje s-a rasturnat ieri dimineata, in sensul giratoriu de la Tisita. Totul s-a petrecut pe fondul neadaptarii vitezei si a oboselii conducatorului auto, care nu s-a odihnit decit patru ore in ziua precedenta. Iulian Cojocaru, 23 ani, din Buzau, a pus camionul cu rotile in sus si a fost la un pas sa darime postul de control rutier. Practic, remorca TIR-ului s-a oprit la jumatate de metru de intrarea in post. "In timp ce conducea autotirul incarcat cu furaje concentrate, conducatorul auto nu a adaptat viteza in sensul giratoriu. Incarcatura a intrat in balans, iar TIR-ul s-a rasturnat pe partea dreapta a soselei. Posibila cauza concurenta a acestui accident este oboseala la volan. Ramine sa stabilim cu exactitate timpii de odihna si conducere", ne-a spus subinspectorul Sorin Porosnicu, de la Politia Rutiera. Reprezentantii Autoritatii Rutiere Romane Vrancea au venit la fata locului pentru a analiza la rindul lor conditiile in care era efectuat transportul. Soferul circula pe directia Adjud - Tecuci, iar incarcatura a fost imprastiata pe marginea drumului. Pentru a repune autovehiculul pe roti s-au folsoit doua macarele. In prima faza, oamenii legii s-au speriat auzind ca TIR-ul este incarcat cu ingrasamint chimic, dar panica a trecut destul de repede, aflindu-se incarcatura adevarata, furaje. Alte trei accidente s-au produs in Vrancea, in ultimele 24 de ore. La Cimpuri, Marian Mironica, 40 ani, din Cimpuri, in timp ce conducea un tractor, intr-o panta, in padurea din punctul "Mirioara", a pierdut controlul asupra volanului si a sarit din tractor, accidentindu-se destul de rau. La Milcovul, Ionel Blendea, 31 ani, din comuna Milcovul, in timp ce se deplasa cu un moped pe raza comunei, a pierdut controlul acestuia si s-a rasturnat. In urma accidentului, fiul conducatorului mopedului a fost ranit usor. La Panciu, Tudorel Barbieru, 44 ani, din localitate, in timp ce conducea un Opel Astra, din directia Batinesti, la intersectia cu E 85 l-a accidentat usor pe Ionel Trif, 46 ani, din Birlad, care se deplasa cu bicicleta pe drumul european. (R. MANOLACHE, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.