Ultima oră

Preturi de vara la tigul de imbracaminte

Iulia Crețu
5 iun 2008 889 vizualizări
Sala Polivalenta gazduieste a 41-a editie a Tirgului "Confintex" Focsanenii care se pregatesc de concedii la mare sau la munte au posibilitatea la acest sfirsit de saptamina sa isi innoiasca garderoba cu haine de sezon, la preturi de... vara.

50 de firme de profil expun la Sala Polivalenta din municipiu imbracaminte, incaltaminte si marochinarie pentru acest sezon, producatorii venind la Focsani cu preturi accesibile si promotii avantajoase. Cea de-a 41-a editie a Tirgului National de Imbracaminte - Incaltaminte "Confintex" este organizata de SC Expoconfintex SA impreuna cu Federatia Patronala din Industria Usoara. La tirg participa si firme locale, obisnuite ale manifestarilor de acest gen, care expun produse in tendinte, atit din gama sport, dar si din cea eleganta. Prima zi de tirg a adus la Sala Polivalenta destui cumparatori, acestia avind de unde alege, preturile pornind de la 20 RON un tricou sau o pereche de pantaloni scurti si pina la 30-45 RON pentru camasi barbatesti de vara. De asemenea, cei interesati sa mearga la bronzat in acest week-end isi pot gasi costume de baie, dar si slapi ori genti de plaja. Reprezentantele sexului frumos care inca nu si-au incheiat socotelile cu tinuta office isi pot cumpara sacouri de vara serioase, dar si cu vedere la piele cu 50 RON. Programul de desfasurare este 10.00-20.00 pina simbata si 10.00-16.00 in ultima zi, duminica. Cei stresati de birou, sefi si colegi isi pot descarca energiile negative la intrarea in Sala Polivalenta, acolo unde comerciantii expun pietre magnetice si inele care iti coloreaza starea de spirit. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.