Ultima oră

A tras cu arma pentru a scapa de bataie

Raluca Manolache
2 iun 2008 1127 vizualizări
Presedintele organizatiei PD-L Straoane, Mihai Zanfir, a ajuns pe targa la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, simbata dimineata, dupa ce a fost batut cu brutalitate de adversarii politici.

Mihai Zanfir, de 54 de ani, spune ca in timp ce se afla in satul Muncelu, unde lipea afise electorale, a fost abordat de trei membri PSD care au incercat sa il intimideze. Barbatul a fost amenintat cu o bita, moment in care a tras doua focuri in plan vertical cu pistolul cu aer comprimat pe care il avea asupra sa. Mihai Zanfir s-a trezit cu spray in ochi, fiind mai apoi lovit cu picioarele si cu bita de agresori. "Pe la patru dimineata incercam sa reafisam posterele pentru ca trebuia sa le avem puse. Au venit acolo si Gheorghita Zbirciog, fratele primarului, Talamba Gheorghita si Talamba Traian, viceprimarul si fiul acestuia, si au incercat sa ne intimideze. Am vrut sa urc in masina, dar mi-au pus piedica si am cazut. Atunci am scos pistolul si am tras doua focuri. A venit pe la spatele meu Traian Talamba si mi-a dat cu spray in ochi si a reusit sa ma anihileze complet. M-au lovit cu bita atunci cind eram jos ", a declarat barbatul, de pe patul spitalului. Dupa ce a scapat din miinile agresorilor, Mihai Zanfir a mers la Politia Panciu unde a depus plingere impotriva celor trei barbati si mai apoi a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta pentru a primi ingrijiri medicale. "In cauza a fost intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari impotriva agresorilor si, in functie de constatarea medico-legala, se vor dispune masuri corespunzatoare", spun politistii. Si Mihai Zanfir va fi cercetat sub aspectul savirsirii infractiunii de uz de arma neletala, fara drept, in conformitate cu prevederile legii. "Arsura este foarte profunda. Imi e frica sa nu ramin fara retina", a mai spus Zanfir. Si Nelu Purcel, 35 ani, din Valea Sarii, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost batut intr-un bar. Acesta a fost agresat de Mihai Toma, 27 ani si Marian Ichim, 31 ani. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 32 minute, 18 secunde
o jigodie acest vasile zbarciog!dar cine va lua masuri?pe fostul vice la bagat in mormant!
, acum 739399 zile, 32 minute, 18 secunde
i au dau ca sa l omoare!!!! nu a fost doar o simpla bataie.......jigodii de la psd.....e grav in spital ........i au intis o capcana pentru ca era cel mai inversunat contracandidat al psd -ului! l au citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.