Ultima oră

Mii de vrinceni nu pot vota pentru ca au buletinele expirate

Raluca Manolache
30 mai 2008 780 vizualizări
4.331 de vrinceni nu vor putea merge la vot pe 1 iunie pentru ca au documentele de identitate expirate.

Cei aflati in aceasta situatie vor putea merge chiar in ziua alegerilor pentru a-si preschimba documentele. Comisarul sef Nicolae Cojocaru, seful Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor, spune ca programul a fost prelungit in acest weekend. Astfel, simbata se va lucra intre orele 8.00-20.30, iar duminica programul va fi de la 8.00 la 21.00. "In perioada aceasta avem ghiseele deschise pentru toti cetatenii care nu au reusit sa intre in posesia unor documente cu care se pot prezenta la vot", a mentionat Nicolae Cojocaru, seful Serviciului Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanelor. Cei care doresc sa intre in legalitate cu documentele trebuie sa se prezinte cu certificatul de nastere si casatorie, acolo unde este cazul, si actul de proprietate al casei. Cei care doresc sa obtina o carte de identitate provizorie trebuie sa aiba la ei trei fotografii tip. In Vrancea sint inregistrate 319.361 persoane adulte, cu drept de vot. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.