Ultima oră

Ana Maria si Mihai Boicu, o noua familie la Ziarul de Vrancea

Camelia Stănilă
26 mai 2008 5676 vizualizări
Colegii nostri si-au unit destinele civil si religios simbata u mirii i-au ales ca parinti spirituali pe magistratii Viorica si Adrian Neacsu

Ziarul de Vrancea a sarbatorit simbata un eveniment cu totul special, o noua familie care si-a pus bazele in mijlocul nostru. Redactorul sef adjunct Mihai Boicu a renuntat la burlacie, la 30 de ani, oferindu-si inima unei colege, Ana Maria Cantia, de 24 de ani. Inconjurati de flori si cu sufletul trepidind de emotie, colegii nostri si-au unit destinele la Paunesti, localitatea de bastina a miresei, in mijlocul rudelor, prietenilor si apropiatilor. Nasii care ii vor calauzi prin viata si le vor fi alaturi spiritual sint magistratii Viorica si Adrian Toni Neacsu, presedintele Tribunalului. Colegii nostri au fost prima fericita pereche care a spus un "Da" hotarit in fata ofiterului starii civile in noul sediu al Primariei Paunesti. Ceremonia civila a avut loc intr-un cadru intim, iar tinerii au radiat de fericire la inceputul drumului pe care-l vor parcurge impreuna. Si cununia religioasa a fost una speciala, fiind oficiata la Biserica "Sfinta Parascheva" de patru preoti, in frunte cu protopopul din Adjud, care le-a asezat cununiile. Cei peste 120 de invitati au petrecut pina in zori la Restaurantul Alcatraz, intr-o atmosfera calda si prieteneasca, completata de un meniu savuros si o muzica pe care s-au incins hore, sirbe, dar si valsuri. Ana Maria si Mihai s-au indragostit si datorita meseriei pe care o practica cu placere si profesionalism, iar la nunta au reusit sa aduca laolalta oameni din diverse domenii, magistrati, politicieni, profesori sau ziaristi. Nuntasii s-au simtit bine si au dorit sa le fie alaturi mirilor pina dimineata, nu doar prin sprijinul pus la temelia casatoriei lor. O surpriza cu adevarat placuta a fost recitalul sustinut de Puiu Siru Usturoi, directorul de la Directia de Cultura, care a dorit sa-i felicite pe miri intr-un mod inedit. Acesta a cintat si in duet cu sotia sa, Leonila, ridicind de pe scaune invitatii cu piese precum "Inima de tiganca" sau "Sanie cu zurgalai". La acest moment de mare bucurie, le uram inca o data colegilor nostri "Casa de piatra" si un lung drum prin viata impreuna, cu multa, multa fericire si noroc! (Ziarul de Vrancea)


Directorul executiv al Comat si-a insurat fiul


Simbata a fost prilej de mare bucurie si in familia directorului executiv al Comat SA Vrancea, Alexandru Vlasceanu. Fiul acestuia, Razvan (26 de ani), responsabil de marketing la Scorpion Exim Focsani, si-a unit destinul cu aleasa inimii sale, Roxana (27 de ani), o tinara profesoara de engleza. Cei doi sint impreuna de sase ani, inca de pe bancile facultatii, iar acum s-au decis sa-si jure credinta in fata ofiterului de stare civila si lui Dumnezeu, pentru a crea o frumoasa familie. Rudele si numerosi prieteni au asistat atit la emotionantul «DA», cit si la cununia religioasa ce a avut loc la Biserica "Sf. Gheorghe" din Focsani. Aici, mirii au fost calauziti de parintii spirituali, Claudia si Corneliu Malinoiu. Petrecerea a avut loc la Restaurantul Fashion Center si a adunat 300 de invitati, printre care si numerosi oameni de afaceri din Vrancea si nu numai. Atmosfera a fost intretinuta de indragitele interprete Maria Dragomiroiu si Madalina Manole, alaturi de formatia de la Clubul Diplomatilor din Bucuresti. Petrecerea a fost o reusita pe toate planurile, fiind de altfel organizata de Casa Cochet din Bucuresti. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.