Ultima oră

Copacii care fac incasari la spalatoriile de masini

Iulia Crețu
23 mai 2008 1088 vizualizări
Mai multi locatari de la blocurile de pe strada Longinescu se pling ca de la debutul sezonului cald sint abonati fara voie la spalatoriile de masini si ca arunca cu bani pentru lustrul autoturismelor.

Problema cea mai mare reclamata de cetateni sint copacii plantati pe marginea strazii, care secreta o substanta uleioasa ce atrage praful si ataca vopseaua masinilor. Oamenii spun ca nu au alte locuri unde sa isi parcheze masinile si ca spera ca municipalitatea sa gaseasca o solutie, fie tratarea copacilor, fie taierea si inlocuirea lor cu alte specii. Seful de la Directia de Dezvoltare si Servicii Publice din cadrul Primariei Focsani, care are in grija spatiile verzi, Filipache Sirbu, spune ca are cunostinta de plingerea oamenilor si ca va cauta o solutie pentru tratarea copacilor. "Este vorba de catalfa, un copac cu frunza lata si pastai pentru seminte. Cind este cald emana o substanta si pentru aceasta incercam sa gasim o solutie. In nici un caz nu se pune problema sa-i taiem, nu avem voie. Avem astfel de copaci plantati pe strazile Longinescu, Marasti sau Cotesti", ne-a declarat Filipache Sirbu, directorul de la Spatii Verzi. In aceasta perioada serviciul se ocupa si de punerea la pamint a plopilor batrini si periculosi. Locul lor va fi luat in toamna de tei, conifere si paltin. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 17 ore, 26 minute, 20 secunde
Tratati cu motorina. Nu a facut nimeni ceva cu aceste specii rare care nici macar nu cresc drept.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.