Ultima oră

Cosmina Dimofte va fi condusa pe ultimul drum

Dan Chiriac
14 mai 2008 1614 vizualizări
Tinara va fi inmormintata la Cimitirul Nordic . La funeralii ar putea veni si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban

Cosmina Dimofte, tinara de 16 ani decedata in urma tragediei feroviare de la Valea Calugareasca, va fi condusa azi pe ultimul drum. Trupul neinsufletit la fetei este depus la Biserica "Sf. Nicolae" si va pleca spre Cimitirul Nordic, la prinz. Ultimul drum al tinerei va trece prin fata Grupului Scolar Agricol, acolo unde fata a invatat, prin fata blocului de pe strada Cuza Voda, unde aceasta a locuit si va continua pe Bulevardul Marasesti pina la Cimitirul Nordic. Pentru citeva ore, cursurile de la Grupul Scolar Agricol vor fi suspendate, astfel incit, profesorii si colegii Cosminei sa o poata conduce pe aceasta pe drumul fara intoarcere. Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, si-a anuntat tot sprijinul personal pentru familia indoliata si este posibil ca acesta sa ajunga azi la Focsani pentru a participa la funeralii, chiar daca prezenta sa nu ar alina durerea familiei. Ancheta declansata pentru stabilirea cauzelor accidentului nu a ajuns la final, rezultatele urmind sa fie cunoscute abia peste trei luni. Anchetatorii studiaza mai multe variante: eroare umana, defectiune tehnica sau mina criminala. In ultimele zile s-a vorbit tot mai mult ca trenul a deraiat dupa ce hoti de fier vechi ar fi furat un surub de la sina de la macaz. Anchetatorii au stabilit ca un tren marfar a trecut cu cinci minute inainte, pe acel macaz, fara a avea probleme. Ieri, rudele, prietenii si colegii de clasa au venit din nou la capela sa o privegheze pe Cosmina. Parintii fetei si sora acesteia sint sfisiate de durere si se intreaba mereu de ce soarta a fost atit de cruda. Tatal, Pavel Dimofte, impietrit de durere, a spus ca ar vrea sa intre el in sicriu, in locul fiicei sale. Ziarul de Vrancea va participa astazi la funeralii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.