Ultima oră

Focsanean cautat pentru omor deosebit de grav prins in Capitala

Raluca Manolache
12 mai 2008 1060 vizualizări
Un barbat de 48 ani, din Focsani, care era dat in urmarire generala pentru ca se sustragea unei pedepse de 16 ani de inchisoare pentru omor deosebit de grav a fost gasit pe 8 mai intr-un hotel din Capitala.

Mircea Cantaragiu, a fost prins de catre politistii din cadrul Directiei de Investigatii Criminale - Serviciul Urmariri, care au primit si sprijinul celor de la Serviciul Independent de Interventie si Actiuni Speciale (SIIAS) din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Barbatul trebuie sa faca inchisoare pentru ca a fost condamnat pentru uciderea fostului sau cumnat, dar si pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul fara a poseda permis de conducere si in stare de ebrietate. Acesta mai este acuzat si de ucidere din culpa cu doua victime si vatamarea corporala grava, din culpa, cu o victima. Barbatul era urmarit la nivel national din februarie a.c., deoarece se sustragea reincarcerarii. Acesta a fost predat politistilor din cadrul IPJ Vrancea, in vederea introducerii in Penitenciarul Focsani. (R. M.)




Hoti "vinati" de politisti


Politistii vrinceni au reusit in acest weekend sa prinda mai multe persoane suspecte de comiterea unor furturi produse in Focsani si nu numai. Astfel, George Gindacu, 18 ani, Doru Brandaburu, 19 ani, ambii din Focsani si S.V., 16 ani, din Cotesti au ajuns in arestul IPJ Vrancea pe baza de ordonanta, dupa ce au furat un telefon mobil in valoare de 2500 lei. M. D., 15 ani, i-a anuntat pe politisti ca pe 8 mai, in momentul in care se indrepta spre casa a fost deposedat prin violenta de telefonul mobil de trei persoane pe care nu le cunostea. Lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au reusit sa il identifice si pe principalul suspect in cazul a sase furturi din locuinte produse in Focsani in perioada decembrie 2007 - mai 2008. Suceveanul Darius Radulescu, 26 ani, a fost depistat dupa ce a reusit sa fure aproximativ 2000 lei din mai multe locuinte dupa ce s-a dat drept lucrator Electrica. "Profitind si de faptul ca partile vatamate erau persoane in virsta, acesta a reusit sa sustraga importante sume de bani", spun politistii. Nici trei minori care au reusit sa fure cheia unei locuinte din Focsani si ulterior un telefon mobil in valoare de 250 lei nu au avut bafta de a scapa de politisti. D.L., 14 ani, S.D., 14 ani si M.G., 12 ani, din Focsani, vor fi astfel cercetati pentru a se stabili intreaga activitate infractionala. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.