Ultima oră

E timpul sa iti aplicam si noi regimul de detentie

Raluca Manolache
7 mai 2008 909 vizualizări
Un focsanean care a lucrat la Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Focsani a ajuns pe patul de spital dupa ce a fost batut de un fost detinut

Un fost angajat al Penitenciarului a fost batut de un fost detinut

Costel Hanganu, de 55 de ani, a fost internat in sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" luni, fiind diagnosticat cu mai multe traumatisme. Barbatul sustine ca a fost atacat in fata magazinului sau din Focsani in momentul in care a incercat sa evacueze o persoana de etnie roma care facea scandal. "Mi-a cerut un suc rece si i-am spus ca nu am. Atunci a luat din vitrina un suc si a inceput sa stropeasca cu el prin magazin. L-am intrebat de ce face treaba asta si mi-a spus ca «Tu esti smecher de la Mindresti, dar acum nu mai lucrezi si este timpul sa iti aplicam si noi regimul de detentie, asa cum l-ati aplicat si voi». Am crezut ca glumeste. Probabil a trecut prin detentie in trecut si nu i-a placut", a povestit victima. Politistii au preluat acest caz si urmeaza sa il gaseasca pe batatus. Si Ionel Barus, 45 ani, din Dumitresti, a avut nevoie de ingrijiri medicale pe 5 mai dupa ce a fost injunghiat de un consatean, Marin Boca. In urma cercetarilor, politistii au constatat ca cei doi s-au certat, pe 30 aprilie, dupa ce au consumat impreuna alcool. "Eram la un vecin si il ajutam sa mulga oile. A venit la mine, ne-am luat la discutii si m-a injunghiat. Nu stiu ce a avut cu mine. Nu am venit la spital atunci pentru ca nu am putut, dar mi s-au facut analizele si sint bine", a afirmat Ionel Barus. Acesta are de gind sa depuna plingere impotriva agresorului. Politistii mai cerceteaza si cazul lui Vasile Necula, 63 ani, din Maicanesti, care a fost internat la spital cu traumatism toracic si fracturi costale dupa ce, potrivit primelor cercetari, se pare ca s-a batut cu vecinul sau, Marin Dulgheru, de 24 de ani. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.