Ultima oră

Motociclistii marsaluiesc pe strazile Focsaniului

Dan Chiriac
7 mai 2008 1200 vizualizări
Motociclistii din Focsani vor organiza simbata dimineata un mars pe principalele bulevarde. Cu aceasta ocazie, motociclistii vor imparti fluturasi participantilor la trafic prin care cer ca sa fie respectati.

Motociclistii vor imparti, simbata, fluturasi prin care le cer soferilor sa imparta soselele cu ei in siguranta.

Marsul, care va porni de linga cartierul ANL din Sud, vine si ca urmare a celor doua accidente produse luni, cind doi motociclisti au ajuns in stare grava la spital din cauza unor soferi neatenti. Aurel Grecu, 27 ani, si Liviu Trifan, 38 ani, sint in continuare internati in spital, dupa accidentele suferite. Liviu Trifan, patronul unei case de schimb valutar, are fractura la un picior si este posibil sa fie transferat la un spital din Bucuresti. "Marsul va fi organizat impreuna cu Politia Rutiera si prin acesta se doreste ca motociclistii sa fie respectati mai mult in trafic. E nevoie ca soferii sa fie mai atenti cind intorc masina, cind deschid usa sau efectueaza o depasire, pentru a evita accidentele", spune subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere. Marsul va fi organizat pe bulevardele Bucuresti, Unirii si Independentei. In prezent, in Focsani, exista doua cluburi ale motociclistilor, Road Eagles, al carui presedinte este omul de afaceri Catalin Busca, si "Waderrers", condus de politistul Dan Ungureanu.

Pe parcursul lunilor mai si iunie, politistii vor implementa un program de prevenire a accidentelor datorate vitezei excesive si a abaterilor comise de motociclisti. (Dan CHIRIAC)


Viteza cit se poate!


In ciuda numeroasele campanii desfasurate de politisti, conducatorii auto continua sa apese la maxim pedala de acceleratie. Luni, doi soferi au fost la un pas sa dea radarul peste cap, unul dintre acestia fiind prins cu 102km/h peste limita legala. Vlad Andrei Diaconu, 28 ani, din Iasi, a fost depistat de aparatul radar in timp ce conducea un Opel pe raza localitatii Haret, cu 152 km/h. Robert Laurentiu Ciuca, 40 ani, din Bucuresti, a lasat-o putin "mai moale", fiind prins de politisti, la volanul unui VW, cu 138 km/h, in Pufesti. Ambii soferi au ramas fara permise pentru trei luni. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.