Ultima oră

Paznicul de la Adapostul de ciini a fost gasit mort

Ziarul de Vrancea
6 mai 2008 949 vizualizări
Barbatul a fost descoperit zacind cu fata in jos, plin de singe u politistii spun ca paznicul nu a fost muscat de ciini

Paznicul Adapostului pentru Ciini de pe strada Tisei din Focsani, detinut de Fundatia «Prietenii Animalelor», a fost gasit decedat ieri dimineata. Simion Rascan, de 46 de ani, prezenta urmele unor posibile lovituri in zona ochilor, dar si singe pe fata, astfel incit cauza mortii sale va fi stabilita cu exactitate doar dupa efectuarea necropsiei. "Ieri dimineata m-au anuntat ca Simion este plin de singe. Cind m-am dus acolo, era decedat, cu fata in jos. Era plin de singe si l-am cautat in buzunare sa vad daca are actele la el. Cred ca a fost batut pentru ca avea ochii umflati si singe pe fata. A lucrat vreo 5-6 ani la adapost, dar acum doar il inlocuia pe un coleg de al sau. Statea pe strada Viilor, nu era casatorit. Nu a avut probleme de sanatate, dar mai consuma si alcool", ne-a spus Maricica Papaman, sora victimei. Politistii s-au deplasat la fata locului si au demarat cercetarile. Acestia spun ca victima era cunoscuta cu viciul betiei si a fost gasit cu fata in jos, plin de singe. Ipotezele analizate de politisti sint ca paznicul a murit dupa ce a cazut si s-a lovit cu fata de asfalt sau ca acesta a adormit in pozitia in care a fost gasit. Necropsia va stabili daca nu cumva barbatul a fost agresat inainte de a muri. Singura certitudine stabilita ieri este faptul ca paznicul Simion Rosca nu a fost muscat sau agresat de ciinii pe care-i pazea la adapost. (D. CHIRIAC, R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.