Ultima oră

Un septuagenar si-a batut cu bestialitate fiul

Raluca Manolache
3 mai 2008 810 vizualizări
Victima este internata, in coma, la Spitalul Judetean Un barbat din Marasesti a fost internat, joi, la cel mai mare spital din judet cu multiple rani dupa ce a fost batut cu brutalitate de propriul tata. Gicu Zaharia, in virsta de 40 ani, a fost internat la sectia Anestezie Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" in stare de coma, viata sa fiind pusa in pericol din cauza loviturilor pe care le-a primit in zona capului, miinilor si picioarelor.

"Este un caz dificil de evaluat ca prognostic. Nu stim cum o sa evolueze starea acestuia. Prezinta contuzii multiple pe membre si corp, are traumatism cranio-cerebral inchis si fractura la piciorul drept", ne-au spus medicii care se ocupa de pacient. Si politistii din Marasesti au fost sesizati despre bataia pe care Stefan Zaharia, 74 ani, i-a aplicat-o fiului sau. Din primele verificari reiese ca Gicu Zaharia a fost lovit cu o bara metalica de peste miini, picioare si in zona capului, fara nici un motiv bine intemeiat. "Fapta a avut loc in locuinta comuna, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si al unui conflict spontan", a spus comisarul sef Mariana Apostol, purtator de cuvint la IPJ Vrancea. Cei doi sint cunoscuti in oras pentru ca au patima bauturii. Cu toate acestea, este pentru prima data cind se iau la harta. "Nu sint oameni de joasa speta. Nu au mai avut probleme de acest gen pina acum. Nu au avut un motiv pentru a se lua la bataie, dar la bautura nu trebuie sa existe motive prea multe. Am inteles ca au existat anumite discutii contradictorii, iar Gicu Zaharia si-a jignit tatal care s-a enervat, a luat o ranga si l-a lovit", a precizat Emilian Brasov, primarul orasului Marasesti. Batrinul este cercetat acum de politisti. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.