Ultima oră

Doi comisari trag dupa scaunul de sef al Politiei Focsani

Raluca Manolache
1 mai 2008 2386 vizualizări
Doi comisari doresc sa obtina sefia Politiei Focsani. In ultima zi de inscrieri, la Serviciul de Management Resurse Umane s-au prezentat comisarul sef Gheorghe Negoitescu, actualul adjunct de la Politia municipiului Focsani, si comisarul Ticu Avasiloaie, de la Serviciul de Ordine Publica.

Candidatura lui Gheorghe Negoitescu este sigura, insa Ticu Avasiloaie asteapta derogare de la IGPR

Cu toate acestea, Ticu Avasiloaie trebuie sa astepte derogare de la IGPR. "Comisia de verificare a dosarelor a constatat ca Ticu Avasiloaie nu indeplineste conditiile de participare la concurs. A fost trimisa o adresa la IGPR si urmeaza sa fie emisa o derogare", a declarat comisarul sef Mariana Apostol, purtator de cuvint al Politiei. Comisarul sef Gheorghe Negoitescu spune ca este foarte bine ca are si un contracandidat, dat fiind ca prin unitate se stie ca rivneste de mai mult timp fotoliul de comandant. "Probabil considera ca poate sa faca fata exigentelor acestei functii. E dreptul fiecaruia sa participe la concurs", a spus Gheorghe Negoitescu despre contracandidatul sau. Sper ca voi cistiga", a adaugat Negoitescu. Concursul pentru ocuparea functiei de sef al Politiei Focsani se va desfasura pe 13 mai. Sefia Politiei Focsani a ramas vacanta la 1 aprilie cind comisarul sef Ionel Braileanu a iesit la pensie dupa care a intrat in PNL, partid care l-a desemnat candidat la functia de primar al comunei Garoafa. Interimatul este asigurat in prezent de cei doi adjuncti, comisarii sefi Gheorghe Negoitescu si Cristinel Diaconescu. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 4 ore, 15 minute, 56 secunde
Daca si Gicu Avasiloaie ,ofiter facut la apelul bocancilor doreste sa devina comandant, atunci este ceva putred la mijloc.
, acum 739393 zile, 4 ore, 15 minute, 56 secunde
Dar N
, acum 739393 zile, 4 ore, 15 minute, 56 secunde
Poliţişti capabili sunt destui şi mi se pare normal şi democratic să participe mai mulţi în această competiţie , pentru acest post.Baftă citeste integral
, acum 739393 zile, 4 ore, 15 minute, 56 secunde
Mult succes Gicu Avasiloaie, ai dovedit deja cit de capabil si pregatit esti pentru pzitia de Comandant. Succes
, acum 739393 zile, 4 ore, 15 minute, 56 secunde
Gicu Avasiloaie a ajuns aici pe meritul lui. Bravo si felicitari !!! Tot inainte D-le Comandant !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.