Ultima oră

Au furat casa de bani in noaptea de Inviere

Raluca Manolache
1 mai 2008 884 vizualizări
Hotii au furat casa de marcat din incinta societatii Rom Storn din Vulturu u paznicul unitatii a spus politistilor ca nu a vazut nimic

Hotii de pe plaiurile Vrancei sint din ce in ce mai inventivi. Acest lucru a fost demonstrat pe deplin in noaptea de Inviere, cind autori necunoscuti au patruns in birourile societatii Rom Storn SRL din Vulturu, ce apartine italienilor Guidi Bortolo si Gianna Tempo Francesco, de unde au plecat cu casa de bani in spinare. Greutatea acesteia, 200 de kilograme, nu a fost un impediment, hotii reusind sa plece cu suma de 15.000 lei care se afla in interior, dar si cu masina firmei, o Dacie, care se afla parcata in fata unitatii. Chiar daca masina a fost recuperata, fiind gasita abandonata pe un cimp din apropiere, politistii inca nu i-au identificat pe faptasi. "Mai multi autori necunoscuti au patruns in sediul firmei ce are obiect de activitate cresterea animalelor si au sustras casa de bani, in care se afla suma de 15.000 lei. Casa este de provenienta turceasca. Hotii au intrat prin efractie, au spart geamul usii de la intrare, dupa care au fortat mai multe usi din unitate", a afirmat comisarul Vasile Marin, seful Serviciului de Ordine Publica din cadrul IJP Vrancea. Politistii mai spun ca firma ce apartine investitorilor italieni era iluminata corespunzator, dar si pazita. Curios este faptul ca paznicul le-a spus politistilor ca nu stie nimic despre acest furt, pentru ca nu a vazut pe nimeni in acea noapte, chiar daca se afla la fata locului. Cel mai probabil acesta a adormit in post, daca nu cumva a facut o intelegere cu hotii. "Avem un cerc de suspecti si facem in continuare verificari. Speram sa ii prindem cit mai repede", a mai spus comisarul Vasile Marin. Patronii firmei nu exclud ca hotii sa fi actionat "la pont", stiind ca angajatii sint liberi de sarbatori. Firma din comuna Vulturu are sapte angajati. (Raluca MANOLACHE)


CASETA


A furat un bilet la loterie


Florin Radulescu, de 19 ani, din Focsani va trebui sa raspunda in fata judecatorilor pentru faptele sale, dupa ce a furat 100 lei si un bilet loto. Procurorii vrinceni spun ca, pe 26 ianuarie 2008, politistii din Focsani au fost sesizati de Sandica Sipoteanu, care se afla in Piata Moldovei cu sora sa Nicoleta Petrea, ca doi tineri au furat din poseta acesteia 100 lei si un bilet loto. Chiar daca Florin Radulescu a avut un complice, pe Ciprian Mustafa, acesta nu va fi tras la raspundere din punct de vedere legal, pentru ca in momentul in care a savirsit aceasta infractiune nu avea 14 ani impliniti. In aceste conditii, doar Florin Radulescu a fost trimis in judecata pentru furt calificat. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.