Ultima oră

Vitezomanii, amendati de politistii de la circulatie

Raluca Manolache
30 apr 2008 1026 vizualizări
Zeci de soferi care au uitat sa mai ridice piciorul de pe acceleratie au fost sanctionati contraventional, pe parcursul zilei de ieri, de lucratorii de la Serviciul Politiei Rutiere.

A fost realizata, in acest sens, o actiune pe DN2 si pe DN23, la care au participat noua echipaje de politie. "La nivelul judetului se va organiza o actiune pe linie de viteza, in conditiile in care aceasta este una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere", a declarat subcomisar Daniel Fatu, seful Serviciului de Politie Rutiere. In urma controalelor, politistii au aplicat 94 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 28.200 lei. De asemenea, sase soferi vor circula pentru o vreme pe jos, permisele lor fiind retinute de catre politisti. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 5 ore, 59 minute, 26 secunde
sunt de acort cu,actiunea politiei dar am si eu o nelamurire..de ce anumite masini trec pe langa militieni cu viteza iar ei nu iau nici o masura iar cand il vad pe gigel cu o dacie parca sunt lei citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.