Ultima oră

In Vrancea sint soferi cit populatia Focsaniului

Dan Chiriac
29 apr 2008 901 vizualizări
In statisticile Servicului Public Comunitar pentru Permise Auto si Inmatriculari Vehicule figureaza 100.412 conducatori auto in acest moment, numar care echivaleaza cu intreaga populatie a Focsaniului.

De la inceputul anului, din 4.559 de candidati, doar 938 au obtinut permisul de conducere

"Din cei 100.412 soferi, 87.648 figureaza cu permise noi, in timp ce alti 12.764 nu si-au preschimbat permise", ne-a spus comisarul Marian Patrascu, seful Serviciului. In primele trei luni ale anului au fost preschimbate in Vrancea si 21 de permise straine, dintre care 18 ale unor cetateni italieni, doua pentru moldoveni si unul pentru un cetatean iranian. In primele trei luni ale anului, au fost planificate pentru sustinerea examenului pentru permis 5.391 de persoane, dintre care s-au prezentat 4.559 si au reusit doar 1.205, ceea ce reprezinta un procent de reusita de 26,43%. Pentru obtinerea permisului de categoria B au fost programate 3.820 de persoane, dintre care au fost admise 938, adica un procent de 24,55%. Dintre cei respinsi, 1.990 au picat la proba teoretica (52,09 %), in timp ce la traseu 892 (23,35 %), fapt care denota ca multi candidati se prezinta nepregatiti. In aceste conditii, comisarul Marian Patrascu spune ca rezultatele obtinute de lucratorii serviciului sint foarte bune. "Am reusit sa respectam normele impuse si sa eliberam permisul de conducere si certificatele de inmatriculare si a placutelor la rind in doua ore. De asemenea, am eliberat in 24 de ore permisul la primul examen si in sapte zile numerele preferentiale. Am incercat sa indepartam fraudele la examinarile auto, in acest sens denuntind si trei persoane care au incercat sa dea mita cu bani pusi in chestionar, in plic bagat in ziar sau prin petitie postala", a precizat seful Servicului Public Comunitar pentru Permise Auto si Inmatriculari Vehicule. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.