Ultima oră

Preselectie Miss Model of the World, si la Focsani

Camelia Stănilă
29 apr 2008 1291 vizualizări
Cunoscutul concurs de frumusete Miss Model of the World Romania 2008 va da ocazia tinerelor vrincence sa se afirme pe plan national si chiar international, mai ales ca in acest an o preselectie pentru competitie va avea loc si la Focsani.

Frumoasele de 14-25 ani pot aspira sa reprezinte Romania in concursul international, din China

La titlul de Miss Model of the World pot aspira tinere cu virsta intre 14 si 25 ani, cu inaltimea de 1.70 - 1.80 m. Pina la concursul national ce are loc la Satu Mare, organizatorii si-au propus un Promo Tour prin 18 localitati din tara, pe tot parcursul lunii mai, la care va participa si top modelul Sibel Ozunlu, cistigatoarea finalei mondiale Miss Model of the World - China si Miss Globe USA. La Focsani, preselectia va avea loc pe 26 mai, incepind cu ora 17.00, locatia fiind anuntata si pe www.showtimefactory.ro. Candidatele care nu au ajuns la nici una din locatiile de preselectie au sansa de a se inscrie pe acelasi site sau pot primi instructiuni telefonic la 0745.219.974 sau 0727.927.772. Frumoasele selectionate vor intra apoi intr-un "training camp", in cadrul caruia vor urma cursuri de pregatire de specialitate pentru finala nationala, sub indrumarea celor mai buni specialisti in domeniu (make-up artist, hair stylist, profesor de dictie si comportament, instructor de miscare scenica, instructor de fitness, etc). "Training camp"-ul incepe cu o saptamina inainte de finala si se va desfasura la Satu Mare. In concursul de la inceputul lunii iulie se vor califica doar 20-25 de fete de la preselectiile din tara, din rindul carora se va desemna cistigatoarea Miss Model of the World Romania 2008. Marele premiu al concursului consta in dreptul de a participa la finala mondiala din China. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.