Ultima oră

Ploile au lasat cinci localitati in bezna

Mihaela Beșleagă
24 apr 2008 752 vizualizări
Marti seara, in urma ploilor si a vintului puternic care s-au abatut asupra judetului nostru, citeva localitati au ramas temporar fara curent electric.

Astfel, o avarie s-a inregistrat pe linia electrica aeriana (LEA) de medie tensiune Nanesti in jurul orei 20.00, din cauza mai multor izolatoare rupte. Locuitorii din Calienii Noi, Calienii Vechi, Nanesti si din Maicanesti au ramas partial pe intuneric. Tot marti seara, o alta avarie pe LEA 20 kv Andreiasu a lasat in bezna pentru aproximativ o ora oamenii din Andreiasu si din Odobesti, partial. Dupa remedierea defectiunilor, consumatorii au fost reconectati la reteaua de energie electrica. "In urma interventiei operative a echipelor Electrica, toate localitatile au fost realimentate, ultima in aceasta dimineata (ieri, n.r.), la ora 8.00", ne-a spus Mariana Trif, purtatorul de cuvint al Sucursalei de Distributie a Energiei Electrice Focsani. Hidrologii vrinceni spun ca n-au avut probleme din cauza precipitatiilor, care au fost insuficiente pentru a urca semnificativ apele riurilor. Cea mai mare cantitate, 25,8 l/mp, s-a inregistrat la Colacu - Valea Sarii. Au mai cazut precipitatii de 23,2 l/mp la Galbeni - Tanasoaia, 20 l/mp la Jiliste si Ciucuc - Soveja, dar si 17,4 l/mp la Adjudu Vechi. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.