Ultima oră

Baiatul lui Sararu sfideaza Politia

Dan Chiriac
18 apr 2008 3541 vizualizări
Desi nu avea acte de provenienta a lemnului, Ovidu Sararu a plecat la Focsani cu o remorca plina, fara sa-i bage prea mult in seama pe politisti

Ovidiu Sararu, fiul cel mic al primarului suspendat al comunei Mera, continua sa sfideze legea o data cu iminenta reintoarcere a tatalui in functie. Miercuri, in jurul orelor 15.30, agentul sef Stelica Dochioiu, de la Politia Rutiera Odobesti, a oprit pe raza comunei Brosteni un camion plin cu lemne, condus de Ovidiu Sararu. Politistul i-a chemat la fata locului pe subinspectorul Danut Ene, ofiter operativ la formatiunea de Investigare a Fraudelor si pe seful politiei orasului Odobesti, comisarul sef Maricel Petrea. "In camion se aflau 10 metri steri de lemn de foc din fag. Conducatorul auto nu avea nici un fel de act de identitate, nici acte de provenienta a marfii. Am facut propunere catre Ocolul Silvic pentru amenda la Legea 31/2000, in valoare de 3.000 de lei. Propunem sanctiunea maxima pentru ca acesta a avut o atitudine sfidatoare la adresa politistilor si nu este la prima abatere", ne-a spus subinspectorul Danut Ene. Mai mult, desi se afla in ilegalitate, Ovidiu Sararu a refuzat sa se deplaseze la Atelierul de Prelucrare a Lemnului Odobesti, pentru predarea cantitatii de material lemnos pentru care nu avea acte. Tinarul a plecat pur si simplu mai departe, fara sa-l intereseze ca a fost oprit in trafic de politisti. "Vom cere Ocolului Slivic sa aplice masura complementara a platii contravalorii materialului lemnos pe care acesta a refuzat sa-l plateasca", mai spune Danut Ene. Ovidiu Sararu a dovedit inca o data ca nu da nici doi lei pe oamenii legii. "Politistii i-au vorbit frumos, iar acesta a avut o atitudine sfidatoare, ironica, justificind ca nici mort nu preda lemnele", mai spune subinspectorul de la formatiunea de Investigare a Fraudelor. Odrasla primarului din Mera a insinuat ca oricum amenda aplicata este egala cu zero, pentru ca aceasta va ajunge la tatal sau la primarie si nu va avea nici o valoare. Ovidiu Sararu este cercetat si in alte dosare penale. Cu unul dintre acestea s-a ales dupa ce a provocat unui conducator de moped, din culpa, rani destul de serioase ce au necesitat 70 - 80 de zile de ingrijiri medicale. Anul trecut, fiul primarului suspendat al comunei Mera a oprit masina regulamentar, pe partea dreapta a carosabilului, in apropiere de Odobesti. In momentul in care a deschis portiera, nu s-a asigurat in oglinda, iar Catalin Gitlan a intrat cu mopedul in usa deschisa. Izbitura i-a provocat rani serioase, victima fiind transportata la spital. Ovidiu Sararu mai este judecat si pentru ultraj contra bunelor moravuri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.