Ultima oră

Discutii privind paza conductelor petroliere

Iulia Crețu
17 apr 2008 1118 vizualizări
Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vrancea a gazduit ieri o convocare zonala pe linia prevenirii si combaterii sustragerilor de produse petroliere din conductele de transport.

La intilnire au luat parte reprezentanti ai SC Conpet SA, Inspectoratul General al Politiei Romane, de la Inspectoratul General al Jandarmeriei, Politia si Jandarmeria Vrancea, precum si din partea Inspectoratelor de Jandarmi ale judetelor Buzau, Bacau si Braila. "S-a discutat despre organizarea si executarea misiunilor de paza si protectie cu efective de jandarmi a conductei magistrale de transport titei si a instalatiilor aferente, dificultatile intilnite si rezultatele obtinute. Reprezentantul SC Conpet SA, Nicolae Dobromir, a tinut sa precizeze faptul ca asigurarea serviciului de paza cu efective de jandarmi, incepind cu anul 2002, s-a dovedit a fi eficienta, avariile si sustragerile de produse petroliere diminuindu-se in mod substantial", a declarat lt. Sorin Hunea, purtator de cuvint al Jandarmeriei Vrancea. Reprezentantul Politiei Romane, cms. sef Ciprian Savu, a subliniat importanta deosebita a misiunii, aratindu-se impresionat de atentia sporita acordata traseului conductei in judetul Vrancea. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 11 ore, 24 minute, 43 secunde
Paziti-o de Nini !Bahtalo!PNL-ul lui Nini mai are cateva luni cand poate fi periculos !Ferea!
, acum 739393 zile, 11 ore, 24 minute, 43 secunde
Daca vreodata o idee ti-ar ajunge la nivelul scoartei cerebrale (in caz ca ai asa ceva) s-ar sinucide, datorita siguratatii, stimate Sandule. Nu spui nimic despre acest articol, tot ce trebuie sa faci citeste integral
, acum 739393 zile, 11 ore, 24 minute, 43 secunde
Replika mea, de mai sus, era pt SANDU ... sa nu se inteleaga altceva !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.