Ultima oră

Un german a gonit cu 125 km/h prin Haret

Dan Chiriac
12 apr 2008 756 vizualizări
Rutieristii vrinceni au organizat ieri o actiune comuna cu colegii de la Bacau si Buzau pentru depistarea celor care adora viteza si ignora regulile de circulatie.

Multi soferi au fost prinsi de "cascada" de radare organizata ieri

Astfel, mai multe aparate radar au fost amplasate in cascada in localitatile Garoafa, Bizighesti, Marasesti, Golesti, Dumbraveni, Obrejita si la Hanul Bachus si in comune din judetele Bacau si Buzau, limitrofe judetului Vrancea. Multi conducatori auto au picat in plasa si, dupa ce au scapat de un radar, au fost surprinsi de urmatorul. Astfel, un cetatean german a fost surprins de aparatul radar conducind cu 125 km/h pe raza localitatii Haret. Tus Mansuetus se afla la volanul unui Mercedes si nu i-a pasat prea tare ca se afla in localitate si poate avea surpriza sa-i apara un obstacol in fata. "Acesta a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si va plati o amenda de 450 lei", ne-a spus subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere Vrancea. Ieri, politistii rutieri au actionat si pentru depistarea celor care nu acorda prioritate, atit pietonilor, cit si celorlalte autoturisme sau participanti la trafic. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.