Ultima oră

Cine va da bomboane pe 1 iunie, la alegeri?

Iulia Crețu
11 apr 2008 640 vizualizări
Cei 23 de consilieri locali focsaneni au in atentie pentru sedinta de marti un proiect de hotarire privind alocarea de la bugetul local a sumei de 40 mii RON pentru celebrarea Zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului.

Tot pe 1 iunie se va derula primul tur de scrutin al alegerilor locale, cind se vor alege in Vrancea primarii si consilierii locali, dar si presedintele CJ. Si cum mai toti consilierii actuali, dar si edilul sef Decebal Bacinschi vor fi prinsi in viltoarea stampilarii si introducerii buletinelor de vot in urne, ramine de vazut cine va duce dulciurile copiilor din crese si gradinite. "Ca in fiecare an, in Focsani, de Ziua Copilului se organizeaza o serie de manifestari culturale si sportive incheiate cu inminarea de daruri atit participantilor, copiilor, cit si celor aflati in leaganele de copii si gradinite. Actiunile sint sustinute de catre institutiile din subordinea Consiliului Local si sint concretizate in desfasurarea unui spectacol sustinut de Ansamblul Tara Vrancei, elevi din unitatile de invatamint, spectacole de teatru pentru copii, prezentarea de filme, concursuri si jocuri distractive", se arata in raportul Primariei Focsani. De ziua celor mici municipalitatea va face 3.000 de pachete in valoare de cite 10 RON fiecare pentru micutii din gradinite, crese si leagane, dar si pentru copiii participanti la spectacole, 200 de pachete a 10 RON. De asemenea, Primaria are in plan si organizarea de concursuri pe role, desene pe asfalt, graffitti, dar si diverse jocuri distractive. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.