Ultima oră

Conbeta a pierdut sala de sport de la Auto

Camelia Stănilă
11 apr 2008 1640 vizualizări
Firma a fost singura care a depus oferta in timp util, insa s-a lovit de lipsa experientei in lucrari similare Firma Conbeta SRL Focsani a fost respinsa la licitatia organizata de Primaria Focsani pentru sala de sport multifunctionala de la Grupul Scolar de Transporturi Auto ... din lipsa de experienta.

Deschiderea ofertelor depuse in vederea atribuirii contractului de achizitie publica a lucrarilor s-a facut pe 2 aprilie, insa din cele sapte firme care ridicasera documentatia doar Conbeta a si depus oferta in termenul limita. Firma din Focsani a venit cu un pret mult prea mare, depasind valoarea fondurilor care pot fi disponibilizate pentru indeplinirea contractului, insa nici nu a indeplinit cerinta minima privind experienta similara (art. 36, alin. 1, lit b) din HG 925/2006), dupa cum ne-a precizat seful Directiei de Comunicare din Primaria Focsani, Dan Cazaciuc. "Comisia de evaluare a declarat inacceptabila oferta prezentata de catre SC Conbeta SRL si a hotarit anularea procedurii de licitatie deschisa", a mai adaugat Dan Cazaciuc. Initial, de lucrarile de la Grupul Scolar de Transporturi Auto s-au mai aratat interesate si firmele ESG Construct SRL Focsani, Izocon Grup SRL Galati, Unicom SA Galati, Sibarex Focsani, Integral Buzau si Eccor SRL Bacau. In aceste conditii, procedurile de licitatie vor trebui reluate. Prin ultima hotarire de Guvern, de la finele lunii martie, pentru sala de sport multifunctionala a Grupului Scolar de Transporturi Auto s-au mai alocat 200 mii lei. Valoarea estimata a investitiei se ridica la peste 2,6 milioane lei, fara TVA. Lucrarile ar trebui finalizate in 36 de luni de la data atribuirii contractului. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.