Ultima oră

Festivalul Lira Vrinceana si-a desemnat cistigatorii

Mihaela Beșleagă
10 apr 2008 777 vizualizări
Festivalul de Tineret "Lira Vrinceana", ajuns in acest an la editia a X-a, a adunat in tabara Galaciuc, in perioada 4-6 aprilie, membrii din 15 cluburi de montaniarzi din Cimpina, Rimnicu Sarat, Brasov, Giurgiu, Piatra Neamt, Bucuresti, dar si din Asociatia "Sociograd" Focsani si Grupul non formal "Intercontinentalii fantastici" din Marasesti. Cistigatorii din acest an ai Festivalului de Tineret "Lira Vrinceana" sint:

la General - locul 1 Clubul de Turism Montan "Petrodava" Piatra Neamt, locul 2 Clubul de Turism Silva Cimpina, locul 3 Eco Alpin Club "Caraiman" Cimpina; la sectiunea "Afisaj" - locul 1 Clubul de Turism Muntenia Bucuresti, locul 2 Clubul de Turism "Carpatic" Bucuresti, locul 3 - Eco Alpin Club "Montaniard" Bucuresti; la sectiunea "Cultural de grup" - locul 1 Clubul de Turism Montan "Petrodava" Piatra Neamt, locul 2 Eco Alpin Sport Club "Caraiman"Cimpina, locul 3 Clubul de Turism "Carpatic" Bucuresti; la sectiunea "Proiectie multimedia" - locul 1 Clubul de Turism "Silva" Cimpina, locul 2 Clubul Alpin Roman - sectia Bucuresti, locul 3 Clubul de Turism Montan "Petrodava" Piatra Neamt; la sectiunea "Folk individual" - locul 1 Iulia Caraiman de la Eco Alpin Sport "Caraiman" Cimpina, locul 2 Aurel Ciobi de la Clubul de Turism Carpatic, locul 3 Mihai Serban de la Eco Alpin Club "Montaniard". Evenimentul a fost organizat de Asociatia pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu" Focsani, fiind finantat de Directia Judeteana pentru Tineret, cu sprijinul companiei Scorpion si al altor sponsori: Vinexport SA, Oxigen SRL, Sibarex SA. "Editia din acest an a fost o reusita atit din punct de vedere al participarii mari a concurentilor, cit si din cel al interesului manifestat de catre firmele si mass-media locala, care au sprijinit acest proiect de exceptie. Premiile oferite de catre organizatori cistigatorilor au constat fie in bani, fie in cupe surpriza", a precizat Dan Stefan, directorul Departamentului Marketing & Comunicare al firmei Scorpion. Compania, distribuitor Volkswagen si Audi regional, a incheiat pe 1 aprilie un parteneriat cu Asociatia "Focul Viu", prin care se doreste sprijinirea si promovarea comuna a actiunilor de protectie a mediului. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.