Ultima oră

Doliu in politia vrinceana

Dan Chiriac
8 apr 2008 1541 vizualizări
Comsiarul sef Vasile Oancea, fostul sef al Politiei orasului Panciu, a trecut in nefiinta, duminica seara. Ofiterul se pensionase la sfirsitul lunii ianuarie 2005, fiind inlocuit la comanda de comisarul Marius Nedelcu, care a parasit functia anul trecut

Fostul sef al politiei Panciu a decedat duminica seara

Ofiterul, cu o activitate deosebita in cadrul politiei Panciu, s-a luptat ani buni cu o boala a pancreasului. In cele din urma, duminica seara, organismul comisarului sef Vasile Oancea a cedat. La capatiiul sau s-a aflat in permanenta sotia sa. Vestea mortii lui Vasile Oancea a facut ieri inconjurul Inspectoratului Judetean de Politie, fostii colegi sau subalterni a lui Vasile Oancea nevenindu-le sa creada ca acesta nu mai este. De altfel, toti colegii din politia vrinceana au numai cuvinte de bine despre activitatea fostului politist. "E o pierdere mare pentru toti. A fost un politist, un profesinist si un coleg deosebit. Ne pare rau pentru ca ne-a parasit unul dintre politistii care a avut o activitate apreciata", ne-a spus comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Vasile Oancea a fost seful Politiei orasului Panciu timp de 16 ani, jumatate din cariera sa de om al legii. Inmormintarea are loc joi, la Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 15 ore, 58 minute, 13 secunde
CONDOLEANTE FAMILIEI!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.