Ultima oră

Politista agresata in fata Tribunalului

Dan Chiriac
2 apr 2008 2084 vizualizări
Agentul Paula Santa, de la Politia de Proximitate Focsani, a fost agresata de un «cetatean turmentat», pe motiv ca cheltuie banii publici, vorbind la telefonul mobil. "In timp ce se afla in exercitiul atributiilor de serviciu, politista a fost acostata de un barbat care se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Aceasta a fost lovita pentru ca "vorbea la telefon pe banii statului"

Acesta a apucat-o de uniforma si a impins-o intr-un gard de plasa, reprosindu-i faptul ca vorbeste la telefon pe banii statului. Incidentul s-a produs pe strada Cezar Boliac", a relatat subinspectorul Catalina Olteanu, de la Biroul de presa a IJP Vrancea. Politista a avut prezenta de spirit si a incercat sa-l puna la punct pe cetatean. Doi jandarmi aflati in post la Tribunalul Vrancea, vazind ce se intimpla, au intervenit imediat si l-au imobilizat pe agresor predindu-l colegilor politisti pentru cercetari. Barbatul a fost identificat ca fiind Maricel Ana, 46 ani, din comuna nemteana Buruienesti. Acesta venise cu treburi personale in Focsani si, cum bause ceva, avea chef de cearta. "In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savirsirea infractiunii de ultraj, dosarul fiind inaintat la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea", se arata in nota de presa a Politiei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 2 ore, 16 minute, 9 secunde
mai fratilor, de unde au mai aparut si politistele astea?!?le bate vantul. stim ce IQ au poltistii dar ma-ntreb ele cat i-l au!parerea mea cred ca sunt de rahat!
, acum 739399 zile, 2 ore, 16 minute, 9 secunde
Ca-sa fii ferm convins,masoara-ti un pic IQ cu o femeie si ai sa vezi...sau savarseste o infractiune si pica in mana unei agente de politie, sa vezi daca-ti convine! apropo sunt doua tinerele(22 citeste integral
, acum 739399 zile, 2 ore, 16 minute, 9 secunde
Politistii actuali au un IQ peste medie si in orice caz mai mare ca al tau.Numa vazand greselile care tin de gramatica elementara,imi dau seama de nivelul tau de educatie.("ma-intreb"-CORECT:ma citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.