Ultima oră

Gasiti fara suflare

Dan Chiriac
1 apr 2008 857 vizualizări
politistii cerceteaza decesul unui focsanean, din cartierul Bahne. Un tinar s-a prapadit si la Popesti

Politistii vrinceni cerceteaza imprejurarile in care doi barbati au decedat subit. Ieri, in jurul prinzului, pompierii au fost solicitati sa intervina pe Aleea Caminului, pentru deblocarea usii unui apartament unde se afla cadavrul unui barbat. La fata locului s-a deplasat echipa de descarcerare care a deblocat usa si a permis intrarea politistilor in interior. Cel care a intrat la banuieli si a anuntat autoritatile a fost un tinar, care ii aducea de mincare batrinului in virsta de 62 de ani. "De vreo doua-trei zile nu l-a mai vazut nimeni. Ieri, baiatul care avea grija de el si ii aducea de mincare a vazut ca lacatul de la usa este inchis de dinauntru, iar rufele stau la uscat de mai multe zile. Mai mult, acesta i-a lasat duminica seara mincarea la usa apartamentului, iar ieri a gasit-o tot acolo. Banuind ca ceva nu este in regula, acesta a sunat la Politie", ne-au spus vecinii de apartament al barbatului decedat. Politistii au gasit trupul barbatului cu fata in jos si vor face cercetari pentru a vedea ce s-a intimplat. Cauza mortii va fi stabilita doar in urma efectuarii necropsiei. Duminica, politistii din comuna Popesti au fost sesizati despre faptul ca Olipiu Ciora, 38 ani, din Focsani, a fost gasit decedat in casa parintilor sai din comuna Popesti. Politistii spun ca acesta figura cu afectiuni medicale si era consumator de alcool. Pe corp nu au fost gasite urme de violenta, cauza mortii urmind a fi stabilita tot la necropsie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.